Meer resultaten voor bureaustoel hoge zithoogte

bureaustoel hoge zithoogte
hoge bureaustoel - Spinalis Apollo balansstoel, de ergonomische bureaustoel die zorgt voor een actieve zithouding.
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ergonomische balansstoel Tags: Actieve zithouding, Chrome, Ergonomische bureaustoel, Ergonomische kantoorstoel, Ergonomische stoel, Gezonde zithouding, Luxe bureaustoel. Spinalis Apollo balansstoel. De Spinalis Apollo balansstoel zorgt voor ondersteuning van uw rug door de vullingen in de rugleuning. Het bekken kantelt met grote regelmaat door de beweeglijke zitting.
RH Logic 400 Ergonomische bureaustoel Health2Work.
De bureaustoel kan tevens gebruikt worden in een vrije schommelstand. Wij raden je aan regelmatig gebruik te maken van deze stand. Dit zorgt voor een juiste en actieve ergonomische zithouding en stimuleert de bloedsomloop. De RH Logic 400 bureaustoel heeft een hoge rugleuning.
burostoel
Realspace karl Bureaustoel Zwart Viking Direct NL.
Dankzij het synchroonmechanisme en de lendensteun biedt deze stoel u voortdurend een optimale ondersteuning voor uw onderrug en kunt u comfortabel achter uw bureau zitten. Bij deze bureaustoel kunt u zowel de zithoek als de zithoogte naar individuele wens aanpassen als ook de hoogte en de helling van de rugleuning. Een goede houding is zeer belangrijk en kan rugklachten doen voorkomen. De stoel wordt tevens geleverd inclusief verstelbare armleuningen en de aanbevolen gebruikstijd per dag is circa 8 uur. De stoel heeft een modern en stijlvol design met een hoge rugleuning van ademend materiaal en hij is gemakkelijk aan te passen aan uw lichaam en zitwensen.
kantoor bureaustoel
Koop een goede bureaustoel om plezierig te werken Staples.
btw 27900, stuk. Aantal Nu bestellen. Prof Chair Bureaustoel Sano Alu rood, EN1335. Rugleuning in hoogte verst. Zithoogte verstelbaar: JA. Levering binnen 10 werkdagen. btw 35900, stuk. Aantal Nu bestellen. TOPSTAR Support SY verstelbare Office bureaustoel met armleuningen, stof, blauw.
whatsapp
Beta kantoorstoelen en bureaustoelen ARS Office en Storage.
Gasveer met zithoogte bereik van 48-61cm. B├Ęta Zeist: zie ook onze WEBSHOP. Bureaustoelen standaard uitgevoerd met armleggers. Tulp voetenkruis zwart. Stoelen met of zonder stiknaden. Zithoogteverstelling door middel van gasveer. Het kantelmechanisme is op lichaamsgewicht in te stellen en in iedere gewenste positie te blokkeren. Opties Zeist Bureaustoelen.: in leer gestoffeerde armleggers. hoge of lage rug.
apple
Tips instellen bureaustoel voor juiste zithouding easy4office.nl.
De lengte van uw onderbeen is bepalend voor de zithoogte van uw bureaustoel. Dit komt doordat de aderen van het bovenbeen in de knieholte lopen. Een te hoge stoel kan de zenuwen in de benen afknellen en een tintelend gevoel veroorzaken.
welke utp kabel bij glasvezel
Ergonomische bureaustoel Habee Kantoor en Projectinrichting.
Ook je zithoogte stel je zo in dat, wanneer je voeten voor je op de grond staan, deze ongeveer een hoek hebben van 90 graden. De schuifzitting op je ergonomische bureaustoel mag daarbij niet in je knieholte drukken, anders is de doorbloeding van je benen niet optimaal.
barth
Bureaustoelen.
Office chair Lyra Click. Bureaustoel Lyra Click 207-SY heeft een verstelbare hoge rug. SY synchroon mechaniek met een kunststof zwart voetenkruis met wielen. Rug is te fixeren in diverse standen met gewicht regeling. Pneumatic lift mechanisme voor het afstellen van de juiste zithoogte.
Bureaustoelen RSI-vereniging.
Bureaustoel at Work 08. Bureaustoel at Work 08 heeft een verstelbare rugleuning, zitdiepte, zithoogte en voetenplank die meebeweegt als je de stoel hoger zet. Opties: onder andere armleggers, lumbaalsteun. Meer informatie: Kantoormeubelencenter. ErgoLine NPR Budget. De ErgoLine NPR Budget heeft een in hoogte verstelbare rugleuning, een instelbare schuifzitting, verstelbare armleuningen en wielen die geschikt zijn voor een harde en zachte ondergrond. In verschillende uitvoeringen. Meer informatie: Backshop. Interstuhl Every 152E. De Duitse Interstuhl Every 152E heeft een instelbare zithoogte en diepte, een verstelbare lendensteun en vergrendelbare gewichtsregeling. Opties: zachte, dubbele wielen en 4D armleggers. Keuze uit verschillende kleuren stof. Meer informatie: Kantoormeubelencenter. De Malm heeft een schommelmechaniek en wordt individueel ingesteld voor de gebruiker. Verkrijgbaar met middelhoge en hoge rugleuning en voor smalle, kleine, large of XL-gebruikers.
Design bureaustoel 601, hoge rug in zwart PU bestellen Kantoormeubelland.nl.
Kantoormeubelland.nl Bureaustoelen Design bureaustoel 601, hoge rug in zwart PU. Design bureaustoel 601, hoge rug in zwart PU. Ruim op voorraad. Gratis geleverd binnen 15 werkdagen. Voorzien van een hoge rug. Hoogte verstelbaar dmv gasveer. Zithoogte 47 tot 56cm verstelbaar.

Contacteer ons